Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

kunststof leiding systemen GF project membraan afsluiter
kunststof leiding systemen overzicht GF
kunststof leiding systemen GF project afsluiters

Kunststof industriële leidingsystemen

Wij leveren diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen. Onze meet & regelsystemen maken het mogelijk om uw processen te bewaken en indien nodig aan te sturen.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande categorieën.

PVC-U industriële leidingsystemen

PVC-U is de oudste en meest toegepaste kunststof in de industrie en de installatietechniek. Dit breed inzetbaar materiaal is veilig, efficiënt en betrouwbaar in het gebruik voor uiteenlopende industriële toepassingen.

klik hier voor meer info

PVC-C industriële leidingsystemen

PVC-C is een nagechloreerd PVC en onderscheidt zich van PVC-U voornamelijk door een verbeterde chemische en temperatuur bestendigheid van tot +80°C. PVC-C is net zoals PVC-U een verlijmbare kunststof.

klik hier voor meer info

ABS industriële leidingsystemen

ABS is een copolymeer en onderscheidt zich vooral door de hoge slagvastheid, zelfs bij extreem lage temperaturen tot -40 °C. Door de geringe warmtegeleiding is ABS zeer geschikt voor koel- en klimaattechniek.

Klik hier voor meer info

PE industriële leidingsystemen

PE is een zeer sterk materiaal met een uitstekende chemische bestendigheid. Dit materiaal kan o.a. worden ingezet t.b.v. het transport van verschillende substanties zoals chemicaliën, gassen en water.

Klik hier voor meer info

PP industriële leidingsystemen

PP is een materiaal met een hoge slagvastheid en temperatuursbereik tot +90°C en een uitzonderlijke goede chemische resistentie. het wordt veelvuldig toegepast in de chemische procesindustrie en de waterbehandeling.

Klik hier voor meer info

PVDF industriële leidingsystemen

PVDF is geschikt voor het transport van water met farmaceutische kwaliteit (PW) en DI-water, is tevens geschikt voor sterilisatie met behulp van heet water, stoom, chemicaliën of ozon en valt in de brandklasse B1

Klik hier voor meer info

PB industriële leidingsystemen

PB is het ideale materiaal voor warm en koud drinkwater. Het heeft een hoge chemische bestendigheid en een uitstekende bestendigheid tegen heet water. De zeer geringe lengte-uitzetting kan door het materiaal zelf worden opgevangen.

Klik hier voor meer info

Dubbelwand industriële leidingsystemen

Dubbelwandige leidingsystemen vormen een veilige en kosteneffectieve oplossing voor transport van agressieve media. Bij lekkages zal het medium worden opgevangen in de buitenste beschermende leiding totdat de lekkage is opgespoord en verholpen.

Klik hier voor meer info

De materiaalkeuze van de toegepaste kunststof is afhankelijk van de chemische belasting, brandveiligheid (PVC is soms minder wenselijk i.v.m. extreme rook-/gasontwikkeling), binnen- of buitenopstelling, temperatuur- en volumebereik en uiteraard de voorkeur van de opdrachtgever. Graag denken wij met u mee en brengen een advies uit welk type kunststof afzuiging afzuigkanaal voor u het meest gunstig is. Graag ontvangen wij bij uw aanvraag een schets of tekening met foto's van de afzuiging en een overzicht van de chemische en thermische belasting.

naar boven