Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

kunststof leiding systemen GF project membraan afsluiter
kunststof ventilatie / afzuig leiding systemen
kunststof leiding systemen GF project afsluiters
kunststof ventilatie / afzuig leiding systemen

Kunststof leidingsystemen voor industriële toepassingen

Kunststof leidingsystemen bieden veel voordelen ten opzichte van de conventionele leidingsystemen. Vanwege o.a. de chemische resistentie, het lage gewicht, de onderhoudsvrije installatie, de langere levensduur en de vele aansluitmogelijkheden (lijmen, lassen, mechanische verbindingen) zorgen kunststof leidingsystemen voor een enorme besparing in de installatie en de onderhoudskosten.

Wij hebben het leveringsprogramma van de kunststof leidingsystemen onderverdeeld in 2 hoofdgroepen:

- Industriële (druk) leidingsystemen - Ventilatie (dunwandige) leidingsystemen.

Klik op de onderstaande hoofdgroepen voor een duidelijk overzicht van ons uitgebreide leveringsprogramma.

Industriële leidingsystemen

Wij leveren diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen.

 

 

Ventilatie leidingsystemen

Wij leveren diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen.

 

 

Toebehoren voor leidingsystemen

Ter completering van het uitgebreide leveringsprogramma leidingsystemen hebben wij diverse toebehoren in het pakket. Naast de nodige lijmen en reinigers, een brede serie flenzen in diverse uitvoeringen met de bijhorende afdichtingsringen of pakkingen. Tevens vindt u in dit programma allerlei buisklemmen en buisbeugels voor de bevestiging van uw leidingsysteem.

 

 

Kunststof lasdraad

Het lassen van kunststoffen is naast het verlijmen de meest gebruikte methodiek om (thermoplastische) kunststoffen te verbinden. Bijna alle 'thermoplasten' zijn lasbaar, dat geldt zeker voor de veel toegepaste soorten; PE, PP en PVDF.

 

 

Lasmachines

Lassen van thermoplastische kunststoffen berust op een technisch samenspel tussen lasdruk, temperatuur en lastijd. Ieder type kunststof heeft echter een specifieke lastemperatuur, die uiteraard correct dient te worden ingesteld.....


Marktsegmenten

Kunststof kent vele toepassingen in diverse markten. Het totaalconcept in kunststoffen van Ispa Plastics Nederland transformeert de vele toepassingen van kunststof in oplossingen op maat. Deze oplossingen komt u tegen in verschillende markt segmenten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de industrieën waarin wij actief zijn.

 

 

Onze partners

Wij werken alleen samen met A-fabrikanten. Het totaalconcept, waarbij snelle leveringen worden gecombineerd met technische ondersteuning en advisering blijkt een succesformule te zijn. Klanten zijn enthousiast en kunststoffabrikanten van gerenommeerde topmerken werken graag met ons samen.

 

 

naar boven