Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

kunststof leiding systemen GF project membraan afsluiter

Kunststoffen voor industriële en constructieve toepassingen

Ispa Plastics Nederland is de totaal leverancier voor industriële en constructieve kunststoffen. Ons leveringsprogramma omvat o.a.: platen, staven, profielen, buizen, fittingen, armaturen (handbediend, elektrisch en pneumatisch), meet- & regelsystemen, ventilatiekanalen en toebehoren voor de ventilatie- en afzuigtechniek.

Door onze breed assortiment en ruime voorraad van gerenommeerde internationale A-merken zoals o.a. Georg Fischer, Röchling, Simona, Gehr, Sustaplast en Hoka, leveren wij u snel de gewenste producten.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande categorieën.

Kunststof platen voor industriële en constructieve toepassingen

In de industrie worden aan plaat materialen hele specifieke eisen gesteld. Maatvastheid, temperatuur- en chemische bestendigheid, elektrisch isolerende eigenschappen, hardheid en slijtvastheid zijn slechts enkele van de kwaliteiten die deze materiaalgroep moet bieden.

 

 

Kunststof staven voor industriële en constructieve toepassingen

In de industrie worden aan staf materialen hele specifieke eisen gesteld. Maatvastheid, temperatuur- en chemische bestendigheid, elektrisch isolerende eigenschappen, hardheid en slijtvastheid zijn slechts enkele van de kwaliteiten die deze materiaalgroep moet bieden.

 

 

Kunststof leidingsystemen voor industriële toepassingen

Wij leveren diverse kunststof leidingsystemen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke bepalingen zoals deze gesteld worden voor de chemie en industrie, maar ook de wettelijke voorschriften voor levering en verwerking van vloeibare, vaste en gasvormige stoffen.

 

 

Kunststof voor contact met Voedingsmiddelen

Wij bieden ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie industrie een breed programma kunststof halffabrikaten. Variërend van standaard kunststof platen en staven tot aan speciaal bewerkte kunststoffen op maat.

 

 

naar boven