Wij maken op deze website gebruik van cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen wij om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren.

Kunststof kanaalplaten

Voor de overkapping van uw terras, carport, veranda of pergola. Voor iedere toepassing vindt u hier de gepaste kanaalplaat in PLEXIGLAS® of Makrolon ® polycarbonaat.

Kiest u een totaalpakket met kanaalplaten en bijhorende profielen in één pakket, dan kan u bij ons ook een TK-Overkapping bestellen.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op een van onderstaande categorieën.

Kanaalplaten Polycarbonaat MAKROLON®

MAKROLON® kanaalplaten zijn uiterst slagvast en breukvast en daardoor heel gebruiksvriendelijk. Het geringe gewicht vereenvoudigt de montage en laat een lichtgewicht onderconstructie toe. De meerwandige kanaalplaten voldoen aan de hoge eisen op gebied van isolatie en zorgen daardoor voor een aangename leefomgeving.

 

 

Kanaalplaten Acrylaat PLEXIGLAS®

De PLEXIGLAS® kanaalplaten zijn uiterst weersbestendig en isolerend. Hagel, storm en ijs kunnen haar niet deren. De platen zijn gemaakt van een speciaal versterkt acrylaat. De zonwerende platen beschermen tegen de hitte en zorgen voor aangename temperaturen onder het verandadak.

 

 

Klikpanelen uit PC & PVC

De nieuwe generatie 5-wandige Makrolon® multi IQ-Relax-platen zijn uiterst geschikt voor toepassingen zoals veranda's, wintertuinen en pergola's. Ze hebben een ingebouwd 'intelligentie'-systeem dat zich automatisch aanpast aan de omgevingsomstandigheden.

 

 

naar boven